Yerba mate та інші настої без засміченої бомбільї та густої кавової гущі? Це можливо завдяки TermoColador!

Після успіху посуду з серії TermoMate бренд Cebador дивує ще одним революційним гаджетом! TermoColador - це термічний посуд з бомбілією та спеціальним сепаратором, завдяки якому Ви зможете насолоджуватися улюбленою йерба мате без зайвої кавової гущі та засмічення бомбільї. Як це працює? Ви дізнаєтесь з найновішого допису ...
Технічно TermoColador - це не один предмет, а набір з трьох ідеально підібраних аксесуарів. Перший — це посудина з високоякісної нержавіючої сталі. Вона має подвійні стінки, які дозволяють довше підтримувати бажану температуру заварки і з технічної точки зору її робота нагадує термос. Використовувана технологія також означає, що зовнішня частина матеро не нагрівається, навіть коли в неї наливають окріп. Це нам забезпечує те, що ми можемо комфортно брати в руку та переносити наш TermoColador. Наступний елемент — це ретельно фільтруюча бомбілья зі спеціальним скрученим наконечником, що має вирішальне значення для правильної роботи всього загалом (докладніше про це за мить). Однак те, що відрізняє TermoColador від подібних аксесуарів — це спеціальний фільтр. Після установки його на бомбільї та приготування йерби мате у спеціальній посудині, ми отримуємо ароматичний напар без кавової гущі та проблеми з засміченням трубки. Ми згадуємо мате, але це також може бути ваш улюблений чай або трави. Але повернемося до теми — як це все працює? Читайте далі...
Щоб приготувати настій у TermoColador, Вам потрібно:
1. Відкрутити фільтруючий наконечник від комплекту бомбільї.
2. Вложити ситко.
3. Закрутити раніше зняті елементи наконечника фільтра.
4. Покласти бомбілью з прикрученим фільтром до посудини TermoColador, а потім всипати трави всередину. Як ви побачите, суміш не опуститься на дно посудини, а залишиться в сітчастому фільтрі. Простір під сітчастим фільтром буде заповнений настоєм без кавової гущі, який не засмітить нашу бомбілью під час пиття.